نظر یادتون نره _________________ باید آهسته نوشت ، با دل خسته نوشت ، با لب بسته نوشت ، گرم و پر رنگ نوشت ، روی هر سنگ نوشت ، تا بخوانند همه که اگر عشق نباشد دل نیست !
آپلود عکس فرمانروا ==>
saeed_jo0on مدیر کمکی سایت وضعيت: آفلاين 29 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 137 امتياز: 3484 تشکر کرده: 10 تشکر شده 11 بار در 9 پست
محل سكونت: زیر همین آسمان
ارسال شده در:
دوشنبه، 23 شهريور ماه ، 1388 06:59:56
موضوع مطلب:
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 650x467 و حجم آن 70KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 680x453 و حجم آن 48KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 650x390 و حجم آن 53KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 660x442 و حجم آن 52KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 700x476 و حجم آن 47KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 700x594 و حجم آن 70KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 660x416 و حجم آن 22KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD][/TD][TD]این تصویر تغییر اندازه داده شده. برای نمایش آن به صورت کامل لطفا روی این نوار کلیک نمائید. اندازه اصلی تصویر 643x800 و حجم آن 48KB می باشد.[/TD][/TR][/TABLE]
_________________ هی فلانی زندگی شاید همین باشد...
seyederobab کاربر جدید وضعيت: آفلاين 23 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 110 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
محل سكونت: همه جای ایران سرای من است
ارسال شده در:
دوشنبه، 23 شهريور ماه ، 1388 09:14:55
موضوع مطلب:
شرمنده دوستان وارد نبودم زیاد هر سری هم برای ارسال سیستم یه خطا میداد فکر کردم ارسال نشده باز ارسال رو می زدم
از مدیران محترم خواهشمند است که پست های تکراری من را پاک کنند . _________________ الهی تو نوری به قلبم عطا کن