Admin مدیریت سایت وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 257 امتياز: 45579 تشکر کرده: 75 تشکر شده 50 بار در 36 پست
محل سكونت: مازندران - تنكابن
ارسال شده در:
دوشنبه، 13 مهر ماه ، 1388 16:59:38
موضوع مطلب:
دوست عزیز لطفا عنوان مطلب صحیح وارد کنید ....
خدتون هم فعالیت کنید .... فقط از دوستان انتظار نداشته باشید _________________ باید آهسته نوشت ، با دل خسته نوشت ، با لب بسته نوشت ، گرم و پر رنگ نوشت ، روی هر سنگ نوشت ، تا بخوانند همه که اگر عشق نباشد دل نیست !
آپلود عکس فرمانروا ==>
Admin مدیریت سایت وضعيت: آفلاين 20 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 257 امتياز: 45579 تشکر کرده: 75 تشکر شده 50 بار در 36 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 19 مهر ماه ، 1388 18:30:02
موضوع مطلب:
کاربر negartanha ممنونم
جالب بودن _________________ باید آهسته نوشت ، با دل خسته نوشت ، با لب بسته نوشت ، گرم و پر رنگ نوشت ، روی هر سنگ نوشت ، تا بخوانند همه که اگر عشق نباشد دل نیست !
آپلود عکس فرمانروا ==>
ارسال شده در:
شنبه، 9 آبان ماه ، 1388 15:48:00
موضوع مطلب:
[RIGHT]بر سنگ قبر من بنویسید خسته بود ، اهل زمین نبود نمازش شکسته بود ، بر سر سنگ قبر من بنویسید شیشه بود تنها از این نظر که سراپا شکسته بود ، بر سنگ قبر من بنویسید پاک بود و چشمان او که دائما از اشک شسته بود ، بر سنگ قبر من بنویسید این درخت عمری برای هر تیشه و تبر دسته بود ، بر سنگ قبر من بنویسید کل عمر پشت دری که باز نمی شد نشسته بود .[/RIGHT]
عشق همچون نقاشیست ، با این تفاوت که نقاشی را می توان پاک کرد اما عشق را هرگز !
برای عشق گریه کن اما کسی را به خاطر عشق به گریه کردن ننداز ، با عشق بازی کن اما هرگز کسی را با عشق بازی نده .
آتش زده ای به تار و پودم ای عشق ، بر هستی و بر بود و نبودم ای عشق ، سرخورده و بیچاره و خوارم کردی ، من با تو مگر چه کرده بودم ای عشق !
دل بستن مثل پرت کردن یه سنگ تو دریاست ، اما دل کندن مثل پیدا کردن همون سنگه !
[RIGHT] [/RIGHT]
رفتمو تو شهر عشقم دلمو تنها گذاشتم ، دیگه حتی واسه موندن یه بهانه هم نداشتم ، با همه روح و وجودم یه دله شکسته بودم ، آره دل شکسته بودم با تمامی وجودم ، میگن این دو روز دنیا جای غم خوردن نداره ، چه جوری آروم بگیره اون دلی که بیقراره .
[RIGHT]چند تا دوسم داری ؟ همیشه وقتی یکی ازم می پرسید چند تا دوسم داری یه عدد بزرگ می گفتم ، ولی وقتی تو ازم پرسیدی چند تا دوسم داری گفتم : یکی ! می دونی چرا ؟ چون قوی ترین و بزرگترین عددیه که می شناسم ، دقت کردی که قشنگترین و عزیزترین چیزای دنیا همیشه یکین ؟ ماه یکیه ، خورشید یکیه ، زمین یکیه ، خدا یکیه ، مادر یکیه ، پدر یکیه ، تو هم یکی هستی ، وسعت عشق من به تو هم یکیه ، پس اینو بدون از الان و تا همیشه : یکی دوست دارم ![/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT]آره دنیا بنویس از شبای بی ستارم بنویس ، از چشای غم گرفتم بنویس ، از دل شکسته ی من بنویس ، از گریه های عاشقانم بنویس ، روی ابرها بنویس ، روی موج آبی هر دل تنها بنویس ، بنویس عاشق بود تنها بود ![/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
_________________ باید آهسته نوشت ، با دل خسته نوشت ، با لب بسته نوشت ، گرم و پر رنگ نوشت ، روی هر سنگ نوشت ، تا بخوانند همه که اگر عشق نباشد دل نیست !
آپلود عکس فرمانروا ==>
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 22:19:28
موضوع مطلب:
سادگی شخصیت ، نتیجه ی پیچیدگی فکر است ، درباره ی آدم ها از سوالاتی که می پرسند قضاوت کن نه از جواب هایی که می دهند .
با نشاطم از نسیم پاک نفس هایت ، از رطوبت لب هایت ، از منظره ی زیبای چشمات ، از زمزمه ی گوشنواز صدات ، دوست دارم و نمی خواهم از دستت بدم .
کاشکی اون روز می دونستم همه کارات کلکه / باید از نگام می خوندی عشق من برات تکه / خیلی ازم می پرسن چرا از غم می خونم / می خونم همه بدونن عشقا دوز و کلکه .
می توانی بروی و قصه و رویا بشوی / راهی دورترین نقطه ی دنیا بشوی / ما دو تا رود موازی بودیم / من که مرداب شدم ، کاش تو دریا بشوی .
نمی نویسم ، چون می دانم هیچ گاه نوشته هایم را نمی خوانی ! حرف نمی زنم ، چون می دانم هیچ گاه حرف هایم را نمی فهمی ! نگاهت نمی کنم ، چون تو اصلا نگاهم را نمی بینی ! صدایت نمی زنم ، زیرا اشک های من برای تو بی فایده است ! فقط می خندم ، چون تو در هر صورت می گویی من دیوانه ام .
هر چه باشی نازنین ایام خارت می کنند / هر چه باشی سنگدل دنیا شکارت می کند / هر چه باشی با لب خندان میان دیگران / عاقبت دست طبیعت اشک بارت می کند .
آیین عشق بازی دنیا عوض شده است / یوسف و زلخا هم عوض شده است / سر همچنان به سجده فرو برده ام ولی / در عشق سال هاست که فتوا عوض شده است .
************ _________________ باید آهسته نوشت ، با دل خسته نوشت ، با لب بسته نوشت ، گرم و پر رنگ نوشت ، روی هر سنگ نوشت ، تا بخوانند همه که اگر عشق نباشد دل نیست !
آپلود عکس فرمانروا ==>