دانلود فیلم و سریال های ایرانی با لینک مستقیم || WwW.Farmanrava2.IR: Forums

تالار گفتمان || بزرگترین پرتال ایرانیان :: نمايش موضوعات - اس ام اس های عاشقانه ، خنده دار و عارفانه
تالار گفتمان || بزرگترین پرتال ایرانیان
 تالار گفتمان || بزرگترین پرتال ایرانیان

ورود به سيستم 
 ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي

اس ام اس های عاشقانه ، خنده دار و عارفانه

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

تالار گفتمان || بزرگترین پرتال ایرانیان صفحه اول انجمن -> مولتي مديا موبايل -> اس ام اس بازار فرمانروا

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

siber
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
15 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 28
تشکر کرده: 0
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 13 مهر ماه ، 1388 15:48:22    موضوع مطلب: اس ام اس های عاشقانه ، خنده دار و عارفانه پاسخ همراه با اعلان

هر چی اس ام اس جدید و باحال داری بزار وسط
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  

Admin
مدیریت سایت
مدیریت سایت

20 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 257
امتياز: 45579
تشکر کرده: 75
تشکر شده 50 بار در 36 پست

محل سكونت: مازندران - تنكابن

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 13 مهر ماه ، 1388 16:59:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست عزیز لطفا عنوان مطلب صحیح وارد کنید ....
خدتون هم فعالیت کنید .... فقط از دوستان انتظار نداشته باشید

عضويت در سايت / ورود به سايت

[img]http://up.farmanrava2.ir/images/xg6wvsxumlogvg440rc.gif[img]
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Admin تشکر کرده اند chemist

negartanha
کاربر جدید
کاربر جدید

19 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 31
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: فاطمي

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 19 مهر ماه ، 1388 15:53:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تموم دنيا ميدونن نگاه تو سهم منه
هر جاي دنيا كه باشي دلم واست پر ميزنه

negartanha
کاربر جدید
کاربر جدید

19 مهر ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 19 مهر ماه ، 1388 15:57:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

يافتن 100000عشق معجزه نيست .
معجزه اينه عشقي كه پيدا كني تو 100000 راه با تو باشه

negartanha
کاربر جدید
کاربر جدید

19 مهر ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 19 مهر ماه ، 1388 15:59:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

در دنيا خواستار سه چيز باش
ستاره بمدت يك شب
گل بمدت يك روز
رفاقت بمدت يك عمر

Admin
مدیریت سایت
مدیریت سایت

20 فروردين ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 19 مهر ماه ، 1388 18:30:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کاربر negartanha ممنونم
جالب بودن

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

joojoo_kuchulu
کاربر جدید
کاربر جدید

6 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 15
امتياز: 334
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 6 آبان ماه ، 1388 19:09:36    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بسمه تعالی

غرض مزاحمت بود که بحمدالله حاصل شد!
بازگشت به بالا

Admin
مدیریت سایت
مدیریت سایت

20 فروردين ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: شنبه، 9 آبان ماه ، 1388 15:48:00    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

[RIGHT]بر سنگ قبر من بنویسید خسته بود ، اهل زمین نبود نمازش شکسته بود ، بر سر سنگ قبر من بنویسید شیشه بود تنها از این نظر که سراپا شکسته بود ، بر سنگ قبر من بنویسید پاک بود و چشمان او که دائما از اشک شسته بود ، بر سنگ قبر من بنویسید این درخت عمری برای هر تیشه و تبر دسته بود ، بر سنگ قبر من بنویسید کل عمر پشت دری که باز نمی شد نشسته بود .[/RIGHT]

عشق همچون نقاشیست ، با این تفاوت که نقاشی را می توان پاک کرد اما عشق را هرگز !

برای عشق گریه کن اما کسی را به خاطر عشق به گریه کردن ننداز ، با عشق بازی کن اما هرگز کسی را با عشق بازی نده .

آتش زده ای به تار و پودم ای عشق ، بر هستی و بر بود و نبودم ای عشق ، سرخورده و بیچاره و خوارم کردی ، من با تو مگر چه کرده بودم ای عشق !

دل بستن مثل پرت کردن یه سنگ تو دریاست ، اما دل کندن مثل پیدا کردن همون سنگه !

[RIGHT] [/RIGHT]

رفتمو تو شهر عشقم دلمو تنها گذاشتم ، دیگه حتی واسه موندن یه بهانه هم نداشتم ، با همه روح و وجودم یه دله شکسته بودم ، آره دل شکسته بودم با تمامی وجودم ، میگن این دو روز دنیا جای غم خوردن نداره ، چه جوری آروم بگیره اون دلی که بیقراره .

[RIGHT]چند تا دوسم داری ؟ همیشه وقتی یکی ازم می پرسید چند تا دوسم داری یه عدد بزرگ می گفتم ، ولی وقتی تو ازم پرسیدی چند تا دوسم داری گفتم : یکی ! می دونی چرا ؟ چون قوی ترین و بزرگترین عددیه که می شناسم ، دقت کردی که قشنگترین و عزیزترین چیزای دنیا همیشه یکین ؟ ماه یکیه ، خورشید یکیه ، زمین یکیه ، خدا یکیه ، مادر یکیه ، پدر یکیه ، تو هم یکی هستی ، وسعت عشق من به تو هم یکیه ، پس اینو بدون از الان و تا همیشه : یکی دوست دارم ![/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]

[RIGHT]آره دنیا بنویس از شبای بی ستارم بنویس ، از چشای غم گرفتم بنویس ، از دل شکسته ی من بنویس ، از گریه های عاشقانم بنویس ، روی ابرها بنویس ، روی موج آبی هر دل تنها بنویس ، بنویس عاشق بود تنها بود ![/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]

بازگشت به بالا

chemist
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 12
امتياز: 363
تشکر کرده: 5
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: یه گوشه توی این کره ی خاکی

ارسال ارسال شده در: شنبه، 16 آبان ماه ، 1388 13:59:26    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ابر چشمم به هوای رخ تو بارانیست/مثل دریای دلت دیده من طوفانیست/یک نظر کردی و دل گشت اسیرت اینک/پشت مژگان دو چشمت دل من زندانیست
بازگشت به بالا

chemist
کاربر جدید
کاربر جدید

18 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 12
امتياز: 363
تشکر کرده: 5
تشکر شده 2 بار در 2 پست

محل سكونت: یه گوشه توی این کره ی خاکی

ارسال ارسال شده در: شنبه، 16 آبان ماه ، 1388 14:08:18    موضوع مطلب: عشقولانه پاسخ همراه با اعلان

ابر چشمم به هوای رخ تو بارانیست/مثل دریای دلت دیده من طوفانیست/یک نظر کردی و دل گشت اسیرت اینک/پشت مژگان دو چشمت دل من زندانیست

××××××××

دلی دارم که در آتش خانه کرده

درون شعله ها کاشانه کرده

دلی دارم که از شوق فراغت

وجودم را ز غم ویرانه کرده

××××××××

اشک من خنده توست اخم تو درد من است

غم من شادی تو غم تو مرگ من است

××××××××

بازگشت به بالا

Admin
مدیریت سایت
مدیریت سایت

20 فروردين ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 20 بهمن ماه ، 1388 22:19:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سادگی شخصیت ، نتیجه ی پیچیدگی فکر است ، درباره ی آدم ها از سوالاتی که می پرسند قضاوت کن نه از جواب هایی که می دهند .

با نشاطم از نسیم پاک نفس هایت ، از رطوبت لب هایت ، از منظره ی زیبای چشمات ، از زمزمه ی گوشنواز صدات ، دوست دارم و نمی خواهم از دستت بدم .

کاشکی اون روز می دونستم همه کارات کلکه / باید از نگام می خوندی عشق من برات تکه / خیلی ازم می پرسن چرا از غم می خونم / می خونم همه بدونن عشقا دوز و کلکه .

می توانی بروی و قصه و رویا بشوی / راهی دورترین نقطه ی دنیا بشوی / ما دو تا رود موازی بودیم / من که مرداب شدم ، کاش تو دریا بشوی .

نمی نویسم ، چون می دانم هیچ گاه نوشته هایم را نمی خوانی ! حرف نمی زنم ، چون می دانم هیچ گاه حرف هایم را نمی فهمی ! نگاهت نمی کنم ، چون تو اصلا نگاهم را نمی بینی ! صدایت نمی زنم ، زیرا اشک های من برای تو بی فایده است ! فقط می خندم ، چون تو در هر صورت می گویی من دیوانه ام .

هر چه باشی نازنین ایام خارت می کنند / هر چه باشی سنگدل دنیا شکارت می کند / هر چه باشی با لب خندان میان دیگران / عاقبت دست طبیعت اشک بارت می کند .

آیین عشق بازی دنیا عوض شده است / یوسف و زلخا هم عوض شده است / سر همچنان به سجده فرو برده ام ولی / در عشق سال هاست که فتوا عوض شده است .

بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

تالار گفتمان || بزرگترین پرتال ایرانیان صفحه اول انجمن -> مولتي مديا موبايل -> اس ام اس بازار فرمانروا

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت